Despre

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (licența, promoția 2009, și masterul „Drept privat aprofundat”, promoția 2010), am profesat timp de opt ani în domeniul juridic, în limbile română, engleză și franceză.

În pofida dificultăților inerente, acești opt ani au reprezentat, per total, prilejul perfect de a progresa. Deși, în contextul problemelor concrete cu care lumea dreptului se tot confruntă, se prezintă drept cea mai dificilă dintre profesiile juridice, avocatura practicată cu responsabilitate înseamnă evoluție: a-ți ajuta Clienții presupune nu doar a fi la zi cu toate noutățile legislative, ci și a-ți pune încontinuu întrebări, a căuta soluții și în afara „programului cu publicul” și a-ți folosi în permanență imaginația.

De asemenea, dincolo de dezvoltarea specifică profesiei, acești opt ani au fost un antrenament intensiv în perfecționarea capacității de organizare (la toate nivelurile), în crearea aliajului perfect între meticulozitate și pragmatism, precum și în șlefuirea capacității de adaptare la orice mediu, situație sau personalitate.

În concluzie, nu pot decât să fiu fericit pentru oportunitatea de a evolua și de a accepta în continuare provocarea.