Echipa

Vladimir NACIU

v.naciu@naciu.ro

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (licența, promoția 2009, și masterul „Drept privat aprofundat”, promoția 2010), Avocatul Vladimir NACIU a profesat timp de nouă ani în domeniul juridic, în limbile română, engleză și franceză.

În pofida dificultăților inerente, acești nouă ani au reprezentat, per total, prilejul perfect de a progresa. Deși, în contextul problemelor concrete cu care lumea dreptului se tot confruntă, se prezintă drept cea mai dificilă dintre profesiile juridice, avocatura practicată cu responsabilitate înseamnă evoluție: pentru Avocatul Vladimir NACIU, a-ți ajuta Clienții presupune nu doar a fi la zi cu toate noutățile legislative, ci și a-ți pune încontinuu întrebări, a căuta soluții și în afara „programului cu publicul” și a-ți folosi în permanență imaginația.

De asemenea, dincolo de dezvoltarea specifică profesiei, acești nouă ani au fost un antrenament intensiv în perfecționarea capacității de organizare (la toate nivelurile), în crearea aliajului perfect între meticulozitate și pragmatism, precum și în șlefuirea capacității Avocatului Vladimir NACIU de adaptare la orice mediu, situație sau personalitate.

 

Lucian NEAGU

l.neagu@naciu.ro

Avocatul Lucian NEAGU a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 2012.

Acumulând o experiență de șapte ani, Avocatul Lucian NEAGU a dobândit un impresionant bagaj de cunoștințe și experiențe practice în ramura dreptului penal, de la care a „derogat” doar pe parcursul a doi ani, când, fără a coborî standardele, a practicat dreptul afacerilor în cadrul unei cunoscute societăți de avocatură. „Derogarea” a fost, însă, doar una parțială, Avocatul Lucian NEAGU oferind și consultanță, asistență și reprezentare în categoriile white collar crime și a infracțiunilor de corupție.

Însușindu-și cerințele sine qua non ale profesiei, Avocatul Lucian NEAGU prezintă dedicația și entuziasmul de care are nevoie orice Client, având o soluție pragmatică întotdeauna la îndemână.

Avocatul Lucian NEAGU este fluent în limba engleză.